Υπηρεσιες

Αεροδρόμια, προορισμοί, εκδρομές, ασυνόδευτα

Υπηρεσίες μεταφορών

Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση ιδιωτών, εταιριών και ξενοδοχείων με έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Αεροδρόμια

Η Hellas Cab επιζητώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της καθιστά πλέον την μεταφορά από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μία απλή και εύκολη διαδικασία.

Λιμάνια

Η Hellas Cab σας μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια από και προς όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας, χρησιμοποιώντας βέλτιστες διαδρομές και ακρίβεια στο χρόνο μεταφοράς.

Μεταφορές εκτός Αττκής

Οι μετακινήσεις τις Hellas Cab δεν περιορίζονται σε μετακινήσεις εντός Αττικής. Πραγματοποιούμε δρομολόγια σε οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδος, κατόπιν συνεννόησης.

Ασυνόδευτα

Μπορείτε να στείλετε ασυνόδευτα δέματα σε όποιο προορισμό επιθυμείτε, εντός η εκτός Αττικής. Η HellasCab θα φροντίσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και τα δέματα να παραδωθούν με ασφάλεια στην ώρα τους.

Van/MiniBus/Bus

Hellas Cab προσφέρει τώρα Prive και ευέλικτες μεταφορές με ολοκαίνουργια minivan, μίνι μπας και λεωφορεία. Είναι σχεδιασμένα για να μεταφέρουν περισσότερους ανθρώπους και να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών, όπως οι ομάδες, οι μαθητές σε μια σχολική εκδρομή, αθλητικών ή πολιτιστικών συλλόγων και άλλων.

Εκδρομές

Στη Hellas Cab προσφέρουμε ιδιωτικές, ευέλικτες και προσωπικές εκδρομές αλλά και περιηγήσεις σε Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα , του δικού σας ενδιαφέροντος σε προσιτές τιμές.

Επιλέξτε τον προορισμό της αρεσκείας σας και εμείς θα φροντίσουμε την ασφαλή και άνετη μετακίνηση σας. Εξερευνείστε την ομορφιά της Ελλάδας και γευτείτε τις νοστιμιές της, σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Συνεργαζόμαστε με διπλωματούχους ξεναγούς και μεταφραστές, ώστε να παρέχουμε άριστα τις υπηρεσίες μας.