Κρατήσεις ταξί για αεροδρόμιο Αθηνών

Ελευθέριος Βενιζέλος

Taxi for airport

Taxi for airport

12166071_1031986850178556_1429966479_n

Στην HellasCab ειδικευόμαστε στην ασφαλή, γρήγορη και με άνεση μεταφορά σας με ταξί από και προς το αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μεταφορά με ταξί προς το αεροδρόμιο

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι για εσάς η έγκαιρη μεταφορά σας προς το αεροδρόμιο, και φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτηση σας. Η Hellas Cab σας υπενθυμίζει το ραντεβού με γραπτό μήνυμα* και το όχημα θα σας βρίσκεται στο σημείο συνάντησης την ώρα που θα επιλέξατε.

* Η υπηρεσία ειδοποίησης παρέχεται εφόσον επιλεχθεί

Κάντε εγκαίρως* την κράτηση σας για μεταφορά προς το αεροδρόμιο Αθηνών και ένα από τα σύγχρονα οχήματα μας θα σας παραλάβει από την διεύθυνση σας την προκαθορισμένη ώρα. Η HellasCab υπόσχεται να κάνει την μετάβαση σας με ταξί προς το αεροδρόμιο, μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και από την φόρμα online κρατήσεων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

* Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η κράτηση σας θα πρέπει να διαφέρει από την ώρα της συνάντησης κατά 3 ώρες.

Μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο

Με τον ίδια άνεση και ευκολία μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ώστε ένα από τα ταξί της HellasCab να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο.

Παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο την πτήση σας μέσω του αριθμού πτήσης που μας κοινοποιήσατε. Γνωρίζουμε την ακριβή ώρα της άφιξης της πτήσης, της προσγείωσης του αεροσκάφους και το σημείο του  χώρο των αφίξεων. Στις αφίξεις θα σας περιμένει ο οδηγός μας κρατώντας μία ευδιάκριτη πινακίδα με το όνομα σας και θα σας οδηγήσει στο όχημα.

Αποφύγετε την ταλαιπωρία, τις απροσδόκητες υπερχρεώσεις και τις άσκοπες καθυστερήσεις και επωφεληθείτε με την κράτηση ενός ταξί από την HellasCab.

Χρησιμοποιήστε την HellasCab για την μεταφορά σας με σιγουριά και επιλέξτε τον τρόπο που θα πληρώσετε με διαφάνεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Μπορείτε να εξοφλήσετε την κράτηση σας με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, καθώς και Pay Pal.

Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα για διαδρομές αξίας άνω των 100 €, εφόσον το υποστηρίζει η κάρτα σας.